zenski-vecer

Ženski večer ZAUPAJ TOKU

Generacije žensk so se naučile, da ne zaupajo druga drugi, se uničujejo, tekmujejo med seboj za pozornost ter odobravanje s strani moških. Si predstavljate, kako bi bilo, če bi ženske druga drugo resnično podpirale?! Brez tekmovanja, s podporo in sodelovanjem. Ko opravljamo, z zavistjo opazujemo ali ne privoščimo uspeha drugi ženski, uničujemo sestrstvo. Čas je, da prekinemo pogovor, kadar se opravlja, da namesto tega vsaki ženski iskreno povemo, kaj pri njej cenimo, da pohvalimo njeno lepoto ali prizadevnost..

Se spominjaš svoje prve menstruacije in občutkov, ki so se takrat prebudili v tebi? Takrat se je pričel odnos, ki si ga vzpostavila do Ženske v sebi. In ta se je največkrat odražal skozi sram, občutek nečistosti, bolečine ob menstruaciji, notranjo napetost in razdražljivost. Prepuščena sama sebi, brez razumevanja svojih ženskih misterijev in moči, ki jo nosi v sebi tvoja maternica.

Se strinjaš, da je že čas, da ozdraviš ta odnos do sebe, svoje maternice in menstruacije? Da zavzameš moč, ki jo imaš kot Ženska in vstopiš v svojo žensko energijo ter postaneš bolj ženstvena? Da spregovoriš in slišiš svoje sestre, ki delijo enake ali podobne zgodbe kot je tvoja in spoznaš, da nisi sama?

Ženski večer Zaupaj toku je namenjen odstiranju menstrualnih tabujev. Z nami bo »mama« prve slovenske menstrualne skodelice Mateja Kalin. V ženskem krogu te bo Manca Razboršek, mentorica ženskam, naučila kako aktivirati in upravljati z žensko energijo.

Spregovorile bomo o vsem o čemer se ne piše, ne govori in nam stric Google in YouTube ne znata povedati. Naredile bomo posebno meditacijo za zdravljenje odnosa do sebe kot ženske, svoje maternice in menstruacije.

Pridi in spremeni svoj odnos do sebe, da zaživiš bolj samozavestno in sijoče… tudi v »tistih dneh« 😉
Ženski večer se bo odvijal v hotelu Nox v Šentvidu. Na dogodku bo mogoče kupiti tudi prvo slovensko menstrualno skodelico LaliCup, ki je v celoti razvita in izdelana v Sloveniji.