Brezplačna dostava nad 50 €

EngENG

MOŽNOSTI PLAČILA:

– Bančno nakazilo (po predračunu)

– Po povzetju (odkupnina)

– Plačilo preko Pay Pal sistema tudi kreditne kartice

 

 

MOŽNOST – BANČNO NAKAZILO (PO PREDRAČUNU): Izdelke plačate preko položnice na pošti, banki oziroma preko spletne banke (NLB Klik, SKB-Net, Abanet, HYPOnet,…). To storite z nakazilom denarja preko standardnega UPN/SEPA obrazca. Po uspešno opravljenem spletnem naročilu se vam izpišejo vsi potrebni podatki, ki jih potrebujete za plačilo. Prav tako boste na vaš e-mail naslov prejeli vse potrebne podatke, ki jih vnesete v omenjeni obrazec (Preverite tudi spam pošto). Ko bomo prejeli vaše plačilo, bomo izdelke poslali v roku 24 ur. Zaradi hitrejše zabeležbe vašega plačila in posledično hitrejše priprave vašega paketa, nam po opravljenem plačilu to prosim sporočite na naš e-mail naslov ali telefon. Naročene izdelke vam bomo poslali na dom šele po tem, ko uspešno opravite plačilo na naš tekoči račun!

 

 

MOŽNOST – PO POVZETJU (ODKUPNINA): Plačilo za naročeno blago opravite ob prevzemu blaga, tako da poštarju plačate znesek nakupa (po povzetju). Če vas v času dostave ne bo doma, vam bo poštar v nabiralniku pustil sporočilo o prispeli pošiljki, ki jo boste lahko prevzeli na vaši lokalni pošti. Poleg stroška dostave je potrebno upoštevati tudi provizijo Pošte Slovenije za odkupne pošiljke, katera znaša ~1,2 EUR.

 

 

MOŽNOST – PAYPAL (PLAČILNE KARTICE):

  

Plačevanje s PayPal računom ali kreditnimi karticami preko PayPal sistema

 

Kaj je to PayPal? PayPal sistem plačevanje je varen in raziširjen sistem plačevanja storitev preko interneta. S PayPal-om lahko storitve plačujejo tako posamezniki kakor tudi podjetja. PayPal sistem vam omogoča dve izbiri plačevanje in sicer s PayPal računom ali s kreditnimi karitcami.

Kako do PayPal računa? V kolikor še nimate PayPal računa, si le tega pridobite tako, da se registrirate v njihov sistem na www.paypal.com in si ustvarite svoj uporabniški račun, za katerega se uporablja e-poštni naslov. Uporabniški račun je potrebno verificirati s kreditno ali debetno kartico (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron). Dodatne informacije si lahko pridobite na njihovi uradni strani www.paypal.com.   Plačevanje s PayPal računom ali kreditnimi karticami preko PayPal sistema Pri plačilu s pomočjo PayPal-a imate možnost izbire dveh načinov plačila, in sicer:

 

 1. lahko si ustvarite svoj PayPal račun (izberete opcijo »Have a PayPal account?« In se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom)

 1. če nimate svojega PayPal računa, lahko brez predhodne registracije (kot »gost«) plačate naročeno blago z eno od kreditnih oziroma debetnih kartic: Visa, Visa Electron, Mastercard in AmericanExpress (izberete opcijo: »Don’t have a PayPal Account?«)

  Postopek plačevanja s PayPal računom in kreditni karticami:

 • V e-trgovini s klikom na “dodaj v košarico” ob izdelku dodate izdelek v nakupno košarico (na enak način dodate lahko drugi, tretji … izdelek) in ko izberete vse izdelke za nakup, kliknite na gumb “Na blagajno”.

 • Če ste z naročilom zadovoljni, kliknite “Naprej”:

  • preglejte podatke o plačniku (prejemnik računa) in jih po potrebi popravite,

  • če gre za fizični izdelek, potem imate na voljo še dodati naslov dostave in ga po potrebi vnesite, če ni enak naslovu plačnika,

  • nato v rubriki “Načini plačila” izberite “PayPal”

  • ter kliknite “Naprej”.

 • Preglejte naročilo in če so vsi podatki točni, odkljukajte strinjanje s “Splošnimi pogoji poslovanja” ter kliknite na “Zaključi nakup”.

 • Spletna stran vas preusmeri na spletno stran PayPal sistema plačevanja, kjer izberete plačilo ali s PayPal računom ali s kreditno kartico in sledite navodilom na njihovi spletni strani.

 • Če je plačilo uspešno potrjeno, vas sistem preusmeri nazaj na spletno stran in na elektronski naslov prejmete podatke o naročilu (nakupu).

 

 

KUPONI ZA POPUSTE: Spletna trgovina občasno izda bone za popust, ki jih lahko izkoristite ob nakupu. Nekateri boni so časovno omejeni.

 

 

MOŽNOSTI DOSTAVE:

– Dostava po pošti na želeni naslov

prodajna mesta ( LaliCup )

– prevzem na podjetju (Celovška 150, 5. nadstropje stavbe Slovenija avto, 1000 Ljubljana)

 

MOŽNOST – DOSTAVA PREKO POŠTE SLOVENIJE:Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije. Naročila oddana do 12. ure v večini primerov odpremimo še isti dan oz. najkasneje v roku dveh delovnih dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne pošiljamo paketov. Naročila lahko kljub temu oddate preko spletnega nakupa ali telefona in bodo obdelana prvi naslednji delovni dan.

  STROŠKI DOSTAVE PAKETOV do 50€:

 • Stroški dostave paketov znašajo 3,10 €

 • Dostava nad 50 € je brezplačna

 

 

OSEBNI PREVZEM: Paket lahko prevzamete od ponedeljka do petka med 8:00 in 13:00 ali po dogovoru na tel. 040-606-522. Pisarna je locirana v petem nadstropju stavbe Slovenija avto na Celovški 150, 1000 Ljubljanan.

 

 

Opombe:

 • Odkupnina: V primeru plačila po povzetju je poleg stroška dostave potrebno upoštevati tudi provizijo Pošte Slovenije za odkupne pošiljke, ki znaša ~1,2 €. Če vas ob prihodu poštarja ni doma, vam le-ta pusti listek za osebni prevzem paketa na pošti.

  ČAS ODPREME MED PRAZNIKI IN DRUGIMI NEPREDVIDENIMI DOGODKI: V času povečanih nakupov (Božično-novoletni prazniki), lahko pride v kakšnem primeru do krajše zamude pri odpremi paketov (do 24 ur). V primeru, da kakšnega izdelka slučajno ni na zalogi vas o tem pravočasno obvestimo. Pošta Slovenije pošiljke praviloma dostavi naslednji delovni dan, občasno pa tudi v dveh delovnih dneh (predvsem v času praznikov zaradi povečanega obsega dela, slabših vremenskih razmer na cestah, itn.). Priporočene pošiljke oz. naročila z odkupnino Pošta Slovenije dostavlja tudi ob sobotah.  

V košarici še ni izdelkov