LaliCup – hot neon pink – M

31.00

HOT NEON PINK,  je na voljo samo v velikosti M, do razprodaje zalog. Namenjen je ženskam s srednjim do močnejšim menstrualnim tokom.

V paketu je LaliCup skodelica in lična bombažna torbica z zadrgo ter navodila.

Product Description

Menstrualna skodelica LaliCup je narejena iz medicinskega silikona, ki ne draži in ne izsuši vaginalne sluznice ter je primeren za občutljivo kožo, nagnjeno h glivičnim obolenjem ali alergijam. Ste kdaj pomislile, koliko denarja zapravite za tampone in vložke za enkratno uporabo! LaliCup lahko uporabljate več let, kar predstavlja okolju prijazno alternativo tradicionalnim menstrualnim izdelkom. Nosite jo lahko med raznimi aktivnostmi od spanja do plavanja. Zahvaljujoč visoki kapaciteti skodelice vam ni treba povsod najprej iskati stranišča, saj zagotavlja popolno zaščito več ur, tako da se lahko sprostite in uživate v trenutku, ne da bi vas skrbeli rdeči madeži na hlačah.

Reši kviz in si pomagaj najti idealno menstrualno rešitev?
Invalid email address

Mnenja

 1. Maja iz Ptuja

  Ponavadi to ni v moji navadi, vendar, ko pa sem z nečim zelo zadovoljna, to moram povedati!
  Vse pohvale vam in temu izdelku – Lalicup menstrualni skodelici. Uporabila sem jo prvič, prebrala vsa vaša navodila trikrat in nimam čisto nobenih problemov.
  Lažje spim (ker me nič ne moti in se ne bojim, da bi se zbudila v mlaki krvi) in tudi lažje funkcioniram čez dan. Pa še dejansko zdaj vem koliko krvi izgubim. Zelo zadovoljna!

  Lp,
  Maja

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja