LaliCup – roza

29.00

V paketu je LaliCup skodelica in lična bombažna torbica z zadrgo za shranjevanje ter navodila.

Počisti

opis

Menstrualna skodelica LaliCup je narejena iz medicinskega silikona, ki ne draži in ne izsuši vaginalne sluznice ter je primeren za občutljivo kožo, nagnjeno h glivičnim obolenjem ali alergijam. Ste kdaj pomislile, koliko denarja zapravite za tampone in vložke za enkratno uporabo! LaliCup lahko uporabljate več let, kar predstavlja okolju prijazno alternativo tradicionalnim menstrualnim izdelkom. Nosite jo lahko med raznimi aktivnostmi od spanja do plavanja. Zahvaljujoč visoki kapaciteti skodelice vam ni treba povsod najprej iskati stranišča, saj zagotavlja popolno zaščito več ur, tako da se lahko sprostite in uživate v trenutku, ne da bi vas skrbeli rdeči madeži na hlačah.

LaliCup velikosti
LaliCup tabela velikosti

-praznimo jo nekajkrat na dan, po praznjenju jo izperemo z vodo (lahko s plastenko nad straniščno školjko) ali obrišemo z intimnimi robčki
-po končani menstruaciji jo steriliziramo, tako da jo v vodi prekuhamo 2–5 minut
-površina skodelice je povsem gladka, pecelj je okrogel in raztegljiv, zato je čiščenje zelo enostavno

Menstrualna skodelica Lalicup je kakovostna in varna, narejena iz medicinskega silikona, ki ga je FDA (Uprava ZDA za hrano in zdravila) odobrila za medicinsko uporabo po standardu ISO 10993 in USP razred VI. Silikon je hipoalergen, brez strupenih primesi, biokompatibilen, varen in trpežen.

Proizvodnja menstrualne skodelice Lalicup poteka v Sloveniji na najsodobnejših in ustrezno vzdrževanih strojih za injekcijsko brizganje in le z ustrezno usposobljenim kadrom. Za njeno izdelavo uporabljamo kakovostni tekoči medicinski silikon, ki se iz originalnih posod direktno brizga v orodje. Gre za postopek izdelave visokokakovostnih, gibljivih in trpežnih izdelkov. Menstrualna skodelica Lalicup je narejena v skladu z optimalno izdelavo in tudi za kasnejšo uporabo v smislu sterilizacije in rednega čiščenja.

Mnenja

 1. Maja iz Ptuja

  Ponavadi to ni v moji navadi, vendar, ko pa sem z nečim zelo zadovoljna, to moram povedati!
  Vse pohvale vam in temu izdelku – Lalicup menstrualni skodelici. Uporabila sem jo prvič, prebrala vsa vaša navodila trikrat in nimam čisto nobenih problemov.
  Lažje spim (ker me nič ne moti in se ne bojim, da bi se zbudila v mlaki krvi) in tudi lažje funkcioniram čez dan. Pa še dejansko zdaj vem koliko krvi izgubim. Zelo zadovoljna!

  Lp,
  Maja

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Menstrualna skodelicaje iz silikona, ki ne draži in ne suši sluznice, ne vpija tekočine, temveč jo zbira. Umesti se v spodnji del nožnice, po potrebi jo praznimo 2 do 3-krat na dan. Je izredno ekološka , saj ne potrebujemo več vložkov in tamponov, ter posledično tudi ni odpadkov. Investicija v skodelico se povrne že v treh mesecih, ker jo uporabljamo več let. Uporablja jo čedalje več osveščenih žensk tudi pri nas.

– nosimo jo tudi med aktivnostmi ( plavanje, spanje , šport . . .)

– ponoči mirno spimo

– ne tvori neprijetnega vonja

– ne suši/draži vaginalne sluznice in ne moti naravnega gibanja telesa

– uporabljamo jo lahko že med prvim menstrualnim ciklusom,

kot tudi pred prvim spolnim odnosom, ker se jo umesti v spodnji del nožnice

– privarčuje denar in varuje okolje

Zakaj dekleta in ženske najraje izberijo Lalicup?

Menstrualna skodelica Lalicup je plod dolgoletnih izkušenj dela v industriji ženskih higienskih pripomočkov. Te dragocene izkušnje so osnova inovativne zasnove in izdelave menstrualne skodelice Lalicup, ki odpravljata najpogostejše težave, s katerimi se ženske in dekleta vsak mesec srečujemo pri uporabi tamponov, vložkov in drugih menstrualnih skodelic.
Menstrualna skodelica: Lalicup
– lažje se zloži v manjšo obliko za vstavljanje in se kot cvet v nožnici tudi lažje razpre,
– zahvaljujoč inovativni zasnovi ima večjo kapaciteto in zato tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča,
– na voljo so tri različne velikosti,
– je izdelana iz visoko kakovostnega gladkega silikona, ki je hipoalergen in primeren za zelo občutljivo sluznico, nagnjeno h glivičnim obolenjem in alergijam.
– ponuja večje luknjice na vrhu skodelice (namenjene ustvarjanju nežnega podtlaka, ki drži skodelico varno na mestu), tako da zlahka vzdržujemo njihovo čistočo,
– ima mehak in raztegljiv pecelj, ki med hojo ni moteč, vsekakor pa olajša odstranjevanje skodelice,
– je prva skodelica, zasnovana in izdelana v Sloveniji, na kar smo še posebej ponosni.

Dobra zate, naravi prijazna in družbeno odgovorna!