Pralni bombažni vložek

4.995.80

Pralni bombažni vložek s krilci in nepremočljivo plastjo. LaliPads so v osnovi enaki vložkom za enkratno uporabo, le da so pralni in jih je mogoče večkrat uporabiti. Ste vedeli, da lahko pralni vložki preprečijo goro sanitarnih odpadkov, ki se nabirajo na smetiščih? Na voljo so v različnih barvah in zanimivih dizajnih, da bo menstruacija bolj zabavna! Kako jih uporabiti? Vse, kar morate storiti, je, da jih s pomočjo gumbka na krilcih pritrdite na spodnje perilo. Naši vložki so narejeni iz bombaža, eko-bombaža in bambusa, tako da spodbujajo dobro počutje skozi celoten menstrualni cikel.

Vložki se lahko perejo na 95 oC in ne obarvajo belega perila.

VELIKOSTI: mali vložek  S:  18 cm, srednji vložek M : 22cm, veliki vložek L: 27cm, vložek XL :je širok 11cm in dolg 28cm.

POREKLO: Slovenija

Slike izdelkov so simbolične (saj redno menjavamo vzorčke). Če želite točno določen vložek oz. bi radi temnejše/svetlejše barve, nam to, prosim, vpišite v komentar pri naročilu, mi pa vam bomo ta vložek poslali oz. se bomo, če ga nimamo, poizkusili čim bolj približati vaši izbiri.

Počisti

Opis

Lali vložki imajo spodaj nepremočljivo plast. Z zavihki in pritiskači pa se pritrdijo na spodnjice.
lahko se perejo na 95°C in ne obarvajo belega perila

Dodatne informacije

Velikost

, , ,

– zgornja plast: 95 % bombaž, 5 % elastan
– vmesne plasti: 77 % viskoza (bambus), 23 % poliester
– spodnja plast: 70 % bombaž, 30 % poliester, poliuretanski premaz (material je izdelan v Nemčiji in ima certifikat Ekotex 100 razred 1, neprepustnost vode po DIN 208011: 3000 mm, propustnost vodne pare po DIN 53122 / klima B: pribl. 500 g/m2d, brez PVC in formaldehida)

– deklarirano za temperaturo pranja pri 95°C
– lahko se suši v sušilnem stroju
– tudi barvni vložki ne obarvajo belega perila
– priporočamo pranje v mreži za perilo

Po uporabi vložke odlagamo v vedro z mrzlo vodo, ki jo dnevno menjamo (odlijemo in natočimo mrzlo vodo). Vložke operemo z ostalim perilom v pralnem stroju (vodo, v kateri so se namakali, seveda predhodno odlijemo v odtok).

Alternativni način namakanju (t. i. »suha« metoda) je spiranje vložkov pod mrzlo tekočo vodo, dokler voda ni čista. Vložke nato osušimo. Ko se nabere dovolj perila, vložke operemo v pralnem stroju.

Vložke lahko operemo tudi ročno, a ni dovolj, da se uporabi zgolj vodo namreč tudi pralni prašek, saj se očem nevidne nečistoče skrivajo še v notranjosti (polnilu) pralnih vložkov.

– večji in srednji vložek sta namenjena v dneh močnejše menstruacije, manjši pa v zadnjih dneh ali v kombinaciji z menstrualno skodelico ter za vsakodnevno uporabo
– dodatni vložek je namenjen za povečanje vpojnosti in ga položimo na vložek s krilci, lahko pa ga uporabimo tudi samostojno
– primerni so tudi pri poporodnih krvavitvah in blažji inkontinenci
– slike izdelkov so simbolične (saj redno menjavamo vzorčke). Če želite točno določen vložek oz. bi radi temnejše/svetlejše barve, nam to, prosim, vpišite v komentar pri naročilu

Morda vam bo prav tako všeč…

  • paket za 1.menstruacijo

    Začetni paket za 1. menstruacijo

    48.55
    Izberite možnosti