LaliPanties -rdeče menstrualne hlačke s čipko

14.22

So higienske spodnjice, ki zagotavljajo popolno, končno zaščito pred  madeži v času mesečnega perila. Izdelane so iz visoke tehnologije tkanin, ki ne prepuščajo tekočine in vendar so mehke, vpojne ter zračne.

Priporočajo se za popolno zaščito na vseh področjih: spredaj, zadaj in med nogami.

 

Počisti

Res je. Spodnje perilo za tiste dni je lahko lepo in celo seksi. Naše rdeče Lali hlačke s čipko so elegantna, funkcionalna in udobna alternativa klasičnim menstrualnim produktom, s katero bodo puščanje in krvavi madeži na oblekah postali preteklost, ostal pa bo le občutek varnosti in udobnosti.

UDOBNE – nežen material je prijazen do kože in ne povzroča izpuščajev.

OKOLJU PRIJAZNE – za razliko od menstrualnih produktov za enkratno uporabo, hlačke lahko uporabljaš več let.

ZANESLJIVE – predstavljajo dodatno zaščito spredaj, zadaj in med nogami.

ENOSTAVNE ZA UPORABO – tako kot navadno spodnje perilo le z dodatno absorpcijo.

So higienske spodnjce, ki zagotavljajo popolno, končno zaščito pred  madeži v času mesečnega perila. Hlačke so zelo udobne in vsaka ženska se v njih počuti brezskrbno in čudovito!

Priporočajo se za popolno zaščito na vseh področjih: spredaj, zadaj in med nogami.

S pomočjo rdečih menstrualnih hlačk Lali bo pogledovanje za krvavimi madeži postalo preteklost, saj z njimi menstruacija postane diskretna in udobna.

Te udobne in trajnostno usmerjene hlačke imajo elegantno čipko okoli pasu in te pred nezaželenimi madeži ščitijo z dodatno nepropustno plastjo spredaj zadaj in med nogami.

LaliPanties so kot običajno spodnje perilo; edina razlika, ki jo lahko opazite, je posebna plast za absorpcijo menstrualnega toka, ki zagotovi popolno končno zaščito spredaj, zadaj in med nogami. Glede na moč vašega toka, spodnje hlačke morda ne bodo dovolj vpojne, zato verjamemo, da so LaliPanties in LaliCup odlična kombinacija. Hlačke so pralne zaradi česar so popolna okolju prijazna alternativa sanitarnim izdelkom za enkratno uporabo.

Hlačke so namenjene za tiste dneve v mesecu, ko se želimo počutiti še posebej udobno in sproščeno. Vložek namestite v hlačke kot običajno, vendar ne prepušča madežev. Sproščenost je zagotovljena!

Menstrualne hlačke so narejene iz:

– 95% viskoze z notranjim zračno prepustnim polimerom

– 5% elastana 

– čipka (76% najlon ) 

– siva podlaga (100% bombaža)

Morda vam bo prav tako všeč…

 • LaliCup-S-vinska

  LaliCup – vinska

  29.00
  Izberite možnosti
 • LaliCup-S-rdeča, menstrual cup

  LaliCup – rdeča

  29.00
  Izberite možnosti