Soft tamponi 10 kom/paket

11.30

Original Soft-tamponi za higienski spolni odnos med menstruacijo

Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za higienski spolni odnos med menstruacijo. Mehki tamponi so tudi idealna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnosti… Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita, so sterilni, pakirani posamično in dermatološko in klinično testirani.

+ Darilo ob nakupu nad 27€!   Meditacija, ki ti prinaša to, kar potrebuješ, da lahko začneš bolj uživati v menstruaciji in jo doživiš bolj lahkotno in brezskrbno! Zate jo je posnela Mojca Gotlib.

Počisti

Product Description

Tampon nove generacije! – Na voljo v Tuš drogerijah po Sloveniji

Original Soft-tamponi za higienski spolni odnos med menstruacijo

Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za higienski spolni odnos med menstruacijo. Mehki tamponi so tudi idealna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnosti… Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita, so sterilni, pakirani posamično in dermatološko in klinično testirani.

Zakaj Soft Tamponi?

• med spolnim odnosom so nemoteči

• so neopazni, udobni in prijetni za nošenje
• enostavni za uporabo
• velika absorpcijska sposobnost
• okolju prijazen material brez dodanih kemikalij
• dermatološko in klinično preizkušeni
• posamezno sterilno pakirani
• kakovost iz Nemčije

Kako to deluje, če ni vrvice?

Nožnica oz. vagina je dolga približno -+ 8 cm, na koncu je maternični vrat, ki ščiti maternico pred vhodom bakterij in drughih tujkov v maternico. Maternični vrat ima tudi čep, ki se odpre pri porodu, da gre plod lahko ven. Tako ni bojazni, da bi med spolnimi odnosi tampon zlezel kam drugam. Verjetno se sprešujete kako tampon izvlečete ven, po končanem spolnem odnosu? Lahko se seveda zgodi, da ga ne boste takoj začutili z roko, vendar je dejstvo da tampon ne more biti daleč. V kolikor počepnete in napnete mišice se tampon sam potisne bolj proti ustju nožnice in v počepu se tudi nožnica skrajša, tako tampon lažje zagrabimo ter izvlečemo. Pomagamo si z pincetnim prijemom (palec in kazalec).

Pri tem boste tudi bolje spoznali svoje telo.
Milijonkrat dokazano!

Brezskrbno in nemoteče! Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega.

Navadni tamponi ponavadi nabreknejo, Soft-tampon pa se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti.

Soft-tamponi so inovativno narejeni iz ne toksične in biokompatibilne* pene. Material ne vsebuje kemičnih snovi, ki bi lahko povzročile draženje.

Zaradi zagotavljanja visoke higiene, so Soft tamponi pakirani sterilno in posamično. Zaradi mehke in prožne pene so zelo lahki (2g), kljub temu pa imajo odlično sposobnost vpijanja, ki je celo višja od navadnih tamponov.

Soft-Tampon je enostaven za uporabo, stisnemo ga skupaj na straneh in ga s sredincem potisnemo z okroglo stranjo pred maternični vrat. Odstranimo ga s pomočjo zanke (zarezane luknjice), lahko mehki tampon odstranimo hitro in enostavno, z enim prstom.

*Biokompatibilnost je sposobnost pravilnega odziva materiala v odnosu do gostitelja v specifičnih
aplikacijah. Biokompatibilnost se loči glede na površinsko in strukturno kompatibilnost vsadka.

 

Uporaba

Kako uporabljamo mehke tampone?

  1. Pred vstavljanjem ali odstranjevanjem Soft tampona si vedno umijemo roke. Odstranimo poseben zavoj in vzamemo ven sterilni tampon.
  2. Vstavljanje:
  3. Da bi olajšali vnos priporočamo, da na tampon namažemo lubrikant, (npr originalni AQUAglide), ali jo navlažimo s čisto vodo – potem stisnemo, da pridobimo čimveč absorpcijske sposobnosti .
  4. Najenostavnejši način je, da dvignemo eno nogo ( npr. z uporabo stola ) ali sedimo z nogami narazen.
  5. S kazalcem primemo tampon na ravni strani, držimo ga s palcem in sredincem na straneh in ga stisnemo skupaj . Sredinec damo na sredino tampona.
  6. Z drugo roko odpremo sramne ustnice in potisnemo tampon s sredincem tako globoko v nožnico , da se druga stran tampona dotakne materničnega vratu.
  7. Tampon lahko odstranimo s kazalcem in sredincem

Po spolnem odnosu brez kondoma , moramo zamenjati Original Soft – tampon.

 

Odstranitev:
Original Soft- tampon nima vrvice, ker bi ta lahko motila med spolnim odnosom. Tampon se odstrani s pomočjo integrirane luknje, za katero zataknemo svoj sredinec in tampon izvlečemo ven. Če ga je težko potegniti ven, se priporoča, da počepnemo in in tako pri skrajšani nožnici tampon lažje izvlečemo.

Vsak tampon uporabimo samo enkrat!!!

 

Optimalno prenašanje tamponov
V Original Soft-tamponi so izdelani iz materialov, ki so popolnoma brez strupenih kemikalij, in prijazni do okolja. To pomeni, da ne morejo in ne bodo povzročili vnetja nožnice. Vsak tampon tehta le 2 grama. Njihova zmogljivost absorpcije je veliko višja od povprečnega tradicionalnega tampona.
Cerifikati
Soft tamponi so dermatološko in klinično testirani. Narejeni so iz biokompatibilne pene, ki ne povzroča draženj oz. alergij.

 

Soft tamponi 10 kom/paket
Video čajanka; predstavitev zmanjškarskih menstrualnih alternativ.
Invalid email address

Additional Information

Velikost

Od utrujenosti, bolečine in razdražljivosti do lahkotnih in lepih trenutkov med menstruacijo
Meditacija, ki ti prinaša to, kar potrebuješ, da lahko začneš bolj uživati v menstruaciji in jo doživiš bolj lahkotno in brezskrbno! Zate jo je posnela Mojca Gotlib.

Kako deluje meditacija?
Meditacija te s svojo energijsko podporo nežno in ljubeče odpre za sprejemanje svetosti menstruacije.
Na vse nivojih te podpre, da se začneš odpirati za svojo ženstvenost.
Namenjena je vsakodnevnemu poslušanju, predvsem pa večkratnemu in rednemu poslušanje nekaj dni pred in med menstruacijo.
Z meditacijo bo to obdobje neizogibno, brez dodatnega truda, postalo lepše, lahkotnejše in manj boleče.
Z njo lahkotno ujameš svoj unikaten ritem življenja, ki je najboljši zate v času menstruacije.
Ti si čudovita, pretočna, žuboreča ženska, ki se z meditacijo zopet prebuja in s tem oživlja občutek svetosti menstruacije.
Ob tem bledijo neprijetni občutki in bolečina.

Cena meditacije
Cena za vodeno kanalizirano meditacijo za lahkotno menstruacijo je 49 €, tebi pa jo ob nakupu nad 27€ podarjamo kar zastonj! 🙂

Soft tamponi 10 kom/paket
Video čajanka; predstavitev zmanjškarskih menstrualnih alternativ.
Invalid email address