NI STRAHU, NI SKRBI in NI MADEŽEV med
menstruacijo!

Lalicup

(3 mnenja strank)

27,9929,00 z DDV

V paketu je LaliCup skodelica, lična bombažna torbica za shranjevanje in navodila.

• prva skodelica, izdelana in izdelana v Sloveniji iz medicinskega silikona,
• ne povzroča neprijetnega vonja, okolju prijazna in zdrava alternativa
• vstavite jo v vagino, kjer ostane postavljena s pomočjo vakuuma in vaginalnih mišic
• izpraznite. večkrat na dan, po izpraznitvi oprati z vodo, lahko pomagamo s steklenico, nad straniščno školjko.

Kaj je pravzaprav LaliCup?

LaliCup je prva slovenska menstrualna šalčka narejena iz silikona za večkratno uporabo. Torej majhna, prilagodljiva skodelica, ki jo vstaviš v nožnico, kjer zbira menstrualno kri.

Nosiš jo lahko med raznimi aktivnostmi od spanja do plavanja. Zahvaljujoč visoki kapaciteti skodelice pa ti ni treba povsod najprej iskati stranišča, saj zagotavlja popolno zaščito več ur, tako da se lahko popolnoma sprostiš.

Preveri mnenja naših zvestih uporabnic <3

Enkrat LaliCup, vedno LaliCup. Odkar jo uporabljam nimam več vnetji in srbečic, kar je bilo redno na spisku v času M. Ne glede na še tako naravne (in hudo drage) vložke. Bazen, morje, savna ni ovir. Ne izsuši sluznice in pri meni je bilo tako, da je po drugem ciklusu nisem niti več čutila. Vstavi se pa 1 2 3 ... Ma zakon je!
Veronika Kočevar
Želela bi povedati, na kratko, da je vaš izdelek nekaj NAJBOLJŠEGA na svetu od vseh stvari; čeprav uporabljam skodelico že dve leti sem še vedno totalno navdušena, vsak mesec. =) Želim vam milijone prodanih izdelkov!! Vse dobro še naprej.
Jasmina Turnšek
Čudovita skodelica! Zdrži mi zelo dolgo časa, enostavna za uporabo, ker je sploh ne čutiš in tudi čiščenje je zelo enostavno ter manj packasto kot menjava tamponov. Prejšnji vikend sem bila na morju, kjer sem brez težav hodila v vodo in se imela super, kljub menstruaciji. :D Da ne omenjam manjše obremenitve okolja in našega telesa z nevarnimi in škodljivimi sestavinami s katerimi so prepojeni tamponi in higienski vložki.
Aleksandra Šavel
Pri Lalicup gre za nas, za okolje. Že dolgo nisem bila s kakšnim produktom tako zadovoljna kot sem z Lalicup, vštevši vse nakupe, ki sem jih do sedaj opravila (ne samo povezanih z menstruacijo). LaliCup je nekaj čudovitega! Ker imam izredno močne menstruacije, sem v prvih dneh in nočeh bila vedno v strahu pred madeži, spala sem seveda na brisačah, nosila samo temne hlače itd. Zdaj imam končno svojo menstruacijo pod kontrolo in se počutim veličastno.
Tina Slabajna
Super zadeva...vse pohvale gredo tistemu, ki si je to izmislil. :-) Enostavna, praktična in res je ne čutiš. Zame je to res TOP zadeva, glede na to da tamponov sploh nisem marala. :-D Toplo priporočam! <3<3
Melita Peršič
Absolutno priporočam...skodelica je zelo enostavna za uporabo, med uporabo je sploh ne čutiš in tudi čiščenje je zelo enostavno in manj packasto kot menjava tamponov. Ful svoboden občutek, pozabiš, da si v tistih dnevih... Toplo priporočam, kolikor sem bila prej v dvomih, sem prepričana, da sem zase nabavila nekaj najbolj pametnega! ;)
Katjuša Reja
PODRSAJ >>

PREDNOSTI LALICUP

Ne samo da si svobodna in samozavestna med menstruacijo – tudi če imaš zelo močan menstrualen tok LaliCup ujame vse.
Skodelica z največjo kapaciteto na svetu, ki te zavaruje pred še tako močnim tokom.
Z njo lahko telovadiš in tudi plavaš. Deluje kot vodni tampon.
Prihraniš lahko okoli 4000€, saj eno skodelico lahko uporabljaš več let!
Z njo prihraniš okolje saj ne roma v koš, kot vsi produkti za enkratno uporabo.

Teja Perjet (CoolMamacita) o LaliCup skodelici:

Maja Grintal (pleasuremermaid) o LaliCup skodelici:

Mami na vrtu in kako do manj odpadkov.

Te je morda strah pred novostjo?

Če se samo spomnim kako me je bilo strah pri skoku s padalom, vendar, ko sem skočila, je bilo zadovoljstvo nepopisno (in to je LaliCup).Skodelica se v tebi ne more izgubiti, saj je maternični vrat zaprt oz. je za buciko majhna odprtina, skozi katero skodelica ne more.

Kaj pa vstavljanje?

Da nadaljujem s prispodobami. 😛 Tako kot da bi prvič preizkusila leče namesto očal – ko se jih enkrat navadiš, je svoboda zagotovljena.Vidiš?Strah, predsodki in pomisleki glede uporabe LaliCup skodelice so povsem odveč.

Nikakor pa ne bodo odveč dodatni prihranek denarja, udobje, zdravje, čistoča, prispevek k ohranjanju okolja in predvsem svoboda, ki jo uporaba LaliCup omogoča vsem dekletom in ženskam – tudi tebi.

Pri prodaji in sami uporabi skodelice iz tujine sem naletela na več težav, … Zato sem v sodelovanje povabila strokovnjake in uporabnice, ki so nam pomagali razvijati optimalno LaliCup skodelico.

Vem, da se ti v glavi poraja cel kup predsodkov, ki ti preprečujejo, da bi poizkusila LaliCup, zato mi dovoli, da ti razložim:

PRIMERJAVA LALICUP S TAMPONI IN VLOŽKI:

 • dolgoročno gledano ugodnejša rešitev

 • manj odpadkov, saj lahko eno skodelico uporabljate več let

 • kri ni izpostavljena zraku, kar pomeni manj neprijetnega vonja

 • ne povzroča suhosti in ne draži vaginalne sluznice

 • deluje kot vodni tampon, ki preprečuje vstop vode v nožnico

 • vaginalni pH in koristne bakterije ostanejo na mestu

 • več časa med praznjenjem

 • enostaven za uporabo – ob pravilni vstavitvi se skodelice ne čuti, mehak in elastičen pecelj pa omogoča enostavno in udobno odstranjevanje skodelice

LaliCup menstrualna skodelica ni bav-bav, tako da se res ni treba bati, saj je enostavna za uporabo.

Prav nič hudega ni, če boš med prvimi vstavljanji malce nespretna.

Pri vstavljanju skodelice ne potiskaš tako globoko kot tampon, zato jo spustiš že tik ob ustju, da se sama pozicionira na stene nožnice.

Kako vem, da je čas za praznenje LaliCup skodelice?
Menstrualno skodelico lahko nosiš do 12 ur. Vse je odvisno od tega, ali imaš močan tok ali ne. To pomeni, da skodelico lahko brezskrbno uporabljaš tudi čez noč.

LaliCup v barvah:

Kaj pa cena?

Menstrualne skodelice so stroškovno ugodnejše od tamponov in vložkov!
LaliCup investicija se ti povrne že v treh mesecih, skodelico pa lahko uporabljaš še leta po tem.

Ženska v svoji rodni dobi porabi 4000€ za vložke in tampone, odvisno od tega, kako dolga in močna je tvoja menstruacija.

Za naše stranke si želimo le najboljše, zato ti bomo k tvojemu naročilu dodale še priročno darilo. Torej: skodelica + darilo = že od 27,99€
Reši kviz in si pomagaj najti pravo menstrualno rešitev zate:
Strinjanje s pogoji*
LALI NOVIČKE
S TABO ŽELIMO OBČASNO DELITI CELOVITE INFORMACIJE NA TEMO MENSTRUACIJE, DRUGE VSEBINE ZA ZDRAVO IN AKTIVNO ŽIVLJENJE TER POSEBNE PONUBE O KATERIH BOŠ OBVEŠČENA PRVA.
Strinjanje s pogoji*
0
  0
  Vaša košarica
  Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino
   Calculate Shipping