Dobra novica! Ja, plavaš lahko tudi med menstruacijo!

Si že gledala angleški film Žrelo? Če je odgovor pritrdilen, verjamem, da se ti plavanje med menstruacijo ne zdi ravno najboljša ideja. Zate imam odlično novico! Morski psi nikoli niso bili zares zainteresirani za menstrualno kri. Torej, za vse nadobudne plavalce  – spakirajte kopalke, mi se gremo kopat.

Ne glede na to, ali govorimo o vročem poletnem dnevu na plaži ali pa nabiranju krogov v lokalnem bazenu, je LaliCup odlična rešitev za plavanje med menstruacijo.

Zadostuje že ena pravilno nameščena menstrualna skodelica

laliCup menstrualna skodelica
Za brezskrbne počitnice zadostuje že ena pravilno nameščena menstrualna skodelica.

Pravilno nameščena menstrualna skodelica ne gleda iz telesa in ne pušča, zato je med plavanjem sploh ne boš čutila. Najboljše pa je, da jo lahko uporabljaš več let, saj je narejena iz medicinskega silikona, zato za super počitnice zadostuje že ena. Minili so časi, ko je bil cel predal v poletni torbi namenjen sto in enemu menstrualnemu produktu – imam prav? Ker je prostornina skodelice veliko večja od zmogljivosti tampona, boš v vodi lahko uživala še dlje, po plavanju pa ti ne bo treba takoj iskati toalete..

Oh, in še nasvet: priporočam, da LaliCup skodelico pred plavanjem izprazniš.

Tako! Če v plavanju zares uživaš, ne vidim razloga, da bi s to zdravo in zabavno aktivnostjo prenehala med menstruacijo. Hitro v vodo, in uživaj v svoji izjemni kravl tehniki. 🙂

Reši kviz in si pomagaj najti idealno menstrualno rešitev?
Invalid email address
Prijavi se na delavnico
Invalid email address