Ali lahko telovadba in menstruacija gresta z roko v roki?

Kar nekaj vprašanj, ki jih dobimo na našo elektronsko pošto, se nanaša na različne športe in menstruacijo.

 

PLAVANJE

Ali si vedela, da lahko z menstrualno skodelico tudi plavaš? Na menstrualno skodelico lahko računaš pri vseh aktivnostih v vodi od plavanja do žoganja. Uporaba je preprosta, menstrualno skodelico pred plavanjem vstavi kot po navadi in jo po plavanju izprazni. Nudi ti popolno zaščito, tako da se popolnoma lahko prepustiš užitkom v vodi.

LaliCup sport Ali lahko telovadba in menstruacija gresta z roko v roki?

TELOVADBA

Kaj pa fitnes, joga in druge oblike športa? Katere vrste vadbe so (ne)primerne med menstruacijo?

Tu ne gre za omejitve na določene vrste aktivnosti, saj ti skodelica ponuja popolno zaščito pri katerikoli vadbi. Seveda pa je treba upoštevati, da smo si drugačne: poslušaj in spoštuj svoje telo. Poišči aktivnost, ki ti v tem času najbolj ustreza.

Moja izkušnja: nekaj dni pred menstruacijo sem po navadi precej utrujena, zato bom delala preprostejše vaje (na internetu je cel kup telovadb v smislu “period workout”, tako da vedno sledim kakšni od teh). Na prvi dan ne telovadim, ostale dni pa si lahko zaradi zanesljivosti moje Lali izberem katerokoli aktivnost.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  LALI NOVIČKE
  S TABO ŽELIMO OBČASNO DELITI CELOVITE INFORMACIJE NA TEMO MENSTRUACIJE, DRUGE VSEBINE ZA ZDRAVO IN AKTIVNO ŽIVLJENJE TER POSEBNE PONUBE O KATERIH BOŠ OBVEŠČENA PRVA.
  Strinjanje s pogoji*
  0
   0
   Vaša košarica
   Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino
    Calculate Shipping