Brezplačna dostava nad 50 €

EngENG

Zakaj ravno LaliCup?

Menstrualna skodelica LaliCup je zdravju prijazna, udobna, zanesljiva, ekološka in cenejša alternativa klasičnim higienskim pripomočkom, ki jih ženske in dekleta uporabljamo že stoletja, in kot takšna tudi simbol sodobnih žensk in deklet, ki želijo živeti brezskrbna, zdrava, aktivna in odgovorna življenja.

Zakaj dekleta in ženske najraje izberejo LaliCup?

Menstrualna posodica LaliCup je plod dolgoletnih izkušenj dela v industriji ženskih higienskih pripomočkov. Te dragocene izkušnje so osnova inovativne zasnove in izdelave menstrualne čašice LaliCup, ki odpravljata najpogostejše težave, s katerimi se ženske in dekleta vsak mesec srečujemo pri uporabi tamponov, vložkov in drugih menstrualnih skodelic.

 

Kje začeti?

Zakaj je LaliCup edinstvena?

LaliCup ima ogromno kapaciteto, primerno tudi za ženske z zelo močnim menstrualnim tokom <3

Podrobnosti LaliCup anatomije:

LaliCup pride v štirih velikostih in lahko zadrži več krvi kot klasični vložki ali tamponi, zaradi česar omogoča brezskrbnost na terenu in jo mnoge ženske uporabljajo kot okolju prijazno menstrualno alternativo.

x

Ali ste vedeli...

  • da povprečna ženska v življenju uporabi in nato zavrže približno 17.000 tamponov in vložkov, kar pomeni ogromno stresnih in nepotrebnih poti v trgovino, velik kup smeti in velik kup računov?
  • da ženski spolni organi toksične snovi absorbirajo hitreje kot katerikoli drug del telesa, zato je higiena spolnih organov ključnega pomena za zdravje?
  • da kar 75 % zamašenih odtokov povzročijo uporabljeni higienski pripomočki, kot so tamponi in vložki?
  • da so glavni razlog vztrajanja pri klasičnih higienskih pripomočkih neosnovani predsodki in pomisleki glede uporabe menstrualnih skodelic?
  • da se tri četrtine žensk vsaj enkrat v življenju sreča z vaginalnim vnetjem in da so pogost vzrok za to klasični higienski pripomočki?
  • da so menstrualne šalčke izdelane iz medicinskega silikona, ki za razliko od materialov, uporabljenih v klasičnih higienskih pripomočkih, ne povzroča alergij?

Naročilo
V košarici še ni izdelkov