Brezplačna dostava nad 50 €

EngENG

Čudovita mnenja naših uporabnic

Na tej strani si lahko preberete mnenja naših uporabnic.

Absolutno priporočam ... skodelica je zelo enostavna za uporabo, med uporabo je sploh ne čutiš in tudi čiščenje je zelo enostavno in manj packasto kot menjava tamponov. Da ne omenjam manjše obremenitve okolja in našega telesa z nevarnimi in škodljivimi sestavinami s katerimi so prepojeni tamponi in higienski vložki.

Katjuša Reja

Najbolj udobna zadeva, kar jo najdeš za ta tečen čas v mesecu! ;) Pol na koncu sploh ni več tko tečno, ker kar mal pozabiš. :D Pa najprej sem bila še skeptična, v smislu "Kje se meni to da ukvarjat s tem?!?" Ma ne zamenjam več! Skratka več kot priporočam, top!

Tejči Britovšek

Imela sem že eno konkurenčno skodelico, pa se je sploh nisem mogla navaditi. Potem pa slučajno zagledam vašo v Tuš drogeriji, na poti na morje, seveda ravno ob začetku ciklusa. Že po vzorcu sem opazila, da je veliko mehkejša kot tista, ki sem jo že imela, zato sem se brez pomisleka odločila za nakup. Top izbira. Tako sproščena, kot sem bila tokrat na morju s ciklusom, nisem bila še nikoli. Res vredna vsakega centa.

Polona Koščak

Že dolgo nisem bila s kakšnim produktom tako zadovoljna kot sem z Lalicup, vštevši vse nakupe, ki sem jih do sedaj opravila (ne samo povezanih z menstruacijo). Lalicup je nekaj čudovitega! Ker imam izredno močne menstruacije, sem v prvih dneh in nočeh bila vedno v strahu pred madeži, spala sem seveda na brisačah, nosila samo temne hlače itd. Zdaj imam končno svojo menstruacijo pod kontrolo in se počutim veličastno.

Tina Slabajna

Fuul svoboden občutek! Pozabiš, da si v tistih dnevih ... Toplo priporočam. Kolikor sem bila prej v dvomih, sem prepričana, da sem zase nabavila nekaj najbolj pametnega. =D

Katarina Škorjak

Zares priporočam! Že ob prvi uporabi so vsi moji dvomi (kako jo bom vstavila in čistila, jo bom čutila ....) izginili. Ko se je navadiš, je menjava hitra in preprosta, okolju pa prihranimo kupe odpadkov, ki bi jih naredili s klasičnimi higienskimi produkti. Prejšnji vikend sem bila na morju, kjer sem brez težav hodila v vodo in se imela super, kljub menstruaciji. <3

Aleksandra Šavel

Želela bi povedati, na kratko, da je vaš izdelek nekaj NAJBOLJŠEGA na svetu od vseh stvari; čeprav uporabljam skodelico že dve leti sem še vedno totalno navdušena, vsak mesec. :) Želim vam milijone prodanih izdelkov!! Vse dobro še naprej.

Jasmina Turnšek

Super zadeva ... Vse pohvale gredo tistemu ki si je to zamislil. ;) Enostavna, praktična in res je ne čutiš. Zame je to res TOP zadeva, glede na to da tamponov sploh nisem marala. Toplo priporočam.<3

Melita Peršič

Vsec mi je! Ne čuti se med nosenjem ... ko jo pogruntamo, jo enostavno obožujemo.

Karmen Lešnjak

Enkrat LaliCup, vedno LaliCup. Odkar jo uporabljam nimam več vnetji in srbečic, kar je bilo redno na spisku v času M. Ne glede na še tako naravne (in hudo drage) vložke. Bazen, morje, savna ni ovir. Ne izsuši sluznice in pri meni je bilo tako, da je po drugem ciklusu nisem niti več čutila. Vstavi se pa 1 2 3 ... Ma zakon je!

Veronika Kočevar

Najboljši nakup!!! Izredno sem zadovoljna in jo priporočam naprej... Hvala

Vera

Ne zamenjam za nic drugega!

Eva Moreti

v nakup

Načeloma nikoli ne podajam povratnih informacij, ker sem prelena, ampak v tem primeru sem tako navdušena, da sem si bila primorana vzeti čas … Torej, preden sem zanosila sem uporabljala drugo skodelico, ki mi je odlično služila. Ko pa sem rodila, seveda bilo je že mnogo stvari katerim sem se bila primorana “odreči”, vsaj tako se mi je zdelo. <3 Vsekakor pa sem vedela, da se skodelici NE bom odrekla!!! V stari je bila težava, da mi je povzročala neprijeten občutek, uhajala mi je iz nožnice, pri vstavljanju sem imela težave – kot bi jo uporabljala prvič … začela sem raziskovati in naletela na Lalicup. Po nekaj tednih raziskovanja, pošiljanja e-mailov ipd. – sem si rekla kar bo pa bo in naročila skodelico Lalicup (M). Po prvi uporabi sem navdušena! Ni neprijetnega občutka, sploh je ne čutim, ne uhaja iz nožnice in, kar je glavno, vse ostane v skodelici. NAVDUŠENA!!! Občutek imam, kot da sem zopet zaživela! Hvala Vam + darilce + osebno sporočilce. (:

Natalija A.

 

x

Dolgo sem razmišljala o nakupu, ampak nekako sem se “ziheraško” opirala na vložke … ampak vsak mesec ista pesem z močnimi menstruacijami, težavami z menjavo, ker večino časa delam na terenu … pred kratkim sem se opogumila in si skodelico kupila pri vas. Zdaj lahko rečem le, da mi je zelo zelo žal, da je nisem kupila že prej, ker sem resnično zadovoljna. Preprosta za uporabo in, kar je najpomembnejše, ni mi potrebno s seboj nositi več rezervnih oblačil.

Katja Z.

x

Super skodelica! Po mojem mnenju najboljša alternativa vložkom in tamponom. Zelo zadovoljna uporabnica, same pohvale.

Maja R.

x

Menstrualno skodelico uporabljam že več kot 7 let, sedaj pa sem preizkusila tudi prvo slovensko menstrualno čašico in moram reči, da sem več kot zadovoljna. Nisem mogla verjeti, da je lahko vstavljanje menstrualne skodelice še bolj enostavno, a vendar je. Ker je drugačna oblika skodelice, zadrži veliko več tekočine in še enostavnejša je za čiščenje. Velika sprememba je tudi pri praznjenju skodelice, saj se jo veliko lažje prime in potegne ven, kar je zelo primerno za nove uporabnice. Skratka s skodelico sem neskončno zadovoljna, ker mi je polepšala menstrualne dni.

Zala N.

Pozitivno presenečena! Mislila sem, da me bo skodelica motila pri spanju, hoji in športu, vendar ni niti najmanj moteča, tako da tamponov sploh ne uporabljam več! Priporočam vsem, ki želijo, da jim menstruacija čim manj ovira normalno življenje!

Barbara D.

Ponavadi to ni v moji navadi, vendar, ko pa sem z nečim zelo zadovoljna, to moram povedati! Vse pohvale vam in temu izdelku – Lalicup menstrualni skodelici. Uporabila sem jo prvič, prebrala vsa vaša navodila trikrat in nimam čisto nobenih problemov. Lažje spim (ker me nič ne moti in se ne bojim, da bi se zbudila v mlaki krvi) in tudi lažje funkcioniram čez dan. Pa še dejansko zdaj vem koliko krvi izgubim. Zelo zadovoljna!

Maja P.

Že od aprila uporabljam vašo lalicup in želela bi napisati par besed. Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem jo povsem pravilno vstavila, saj mi je občasno puščala. Predvsem sem imela težave v prvih dneh menstruacije (ki je zelo močna), kot da je telo ne sprejme in je non stop hotela ven. A sem se je kmalu navadila in po vsem tem času moje navdušenje nad Lalicup ostaja res ogromno in prekaša vse do sedaj iz moje strani preizkušene menstrualne šalčke. Naj pohvalim material, saj je tako prijetno gladek in kri skoraj povsem zdrsi ven, tako da je čiščenje zelo enostavno. Za mano sta 2 poroda, stara sem 40 let in uporaljam Lalicup velikost L. Sprva sem mislila, da je prevelika, a jo uporabljam tudi v tistih zadnjih dne menstruacije in velikost prav nič ne zmoti, četudi je skodelica skorajda prazna. Pecelj sem odrezala, saj je moj maternični vrat večinoma res nizko. Naj pohvalim še nabor barv. Skratka resnično sem zadovoljna s svojo Lalicup in bi jo kupila kar še v kakšni drugi barvi ,tako malo za rezervo. Skratka, vse pohvale in čestitke. Zagotovo ne bom testirala nobene druge menstrualne skodelice več, saj je vaša resnično zmagovalna.

Tjaša P.

Trenutno poteka moja prva menstruacija, med katero uporabljam Lalicup. Že dolgo nisem bila s kakšnim produktom tako zadovoljna kot sem z Lalicup. Lalicup je zares super! Imam zelo močne mestruacije in ponavadi sem vedno spala z brisačami na jogiju. Odkar imam skodelico, nimam več teh težav! Sicer sem z nakupom oklevala, ker sem se bala predvsem morebitne bolečine ob odstranjevanju skodelice in morebitne krvave štale v kopalnici. A vse je tako neboleče in popolnoma čisto. Čeprav sem šele začetnica v uporabi, zadevo že obvladam, tako preprosto je. Hkrati me je preplavil tako lep občutek samospoštovanja, ljubezni in sprejemanja do moje ženskosti. Menstruacija je čaroben del ženskega življenja in je res nepošteno, da je z njo povezanih toliko negativnih konotacij. Zdaj vsakič, ko odstranim skodelico, hvaležno pregledam količino krvi in njeno teksturo, končno spoznavam del svojega telesa, ki mi je prej predstavljal veliko breme. S tem sem dobila občutek moči in kontrole. HVALA!

Sara G.

Moram priznati, da sem bila sprva tudi sama malce zadržana glede uporabe menstrualne posodice, nato pa mi je prijateljica priporočila Lalicup in sedaj jo brez zadržkov lahko priporočim tudi ostalim dekletom. Je udobna, uporabljam jo lahko pri praktično vsem, kar počnem, pa še manj dela je z njo, kot pa z menjavo tamponov.

Liza M.

Definitivno priporočam … skodelica je zelo enostavna za uporabo, ker je spoh ne čutiš in tudi čiščenje je zelo enostavno ter manj packasto kot menjava tamponov! Tudi prejšnji vikend na morju, sem brez težav hodila v vodo in se imela super, kjub menstruaciji.

Manca I.

V življenju sem res veliko prepotovala, s seboj sem vedno vzela vložke in tampone (za vsak slučaj). Odkar sem odkrila LaliCup pa se je vse spremenilo! Skodelica je super alternativa zame, saj ne zavzame praktično nič prostora v pritljagi  in lahko zdrži tudi do 12 ur. Žal mi je, da je nisem odkiral že prej.

Mina C.

x

Lani avgusta sem si po dooolgem in temeljitem premisleku omislila LaliCup.

Spomnim se, da sem slišala zanjo že nekaj časa nazaj. Bilo mi je nepredsatvljivo. Kako je s čiščenjem, kaj pa ko si v službi… Milijon vprašanj.

Sedaj vem, ni bolj enostavne in čiste zadeve.

O tej temi sem se ravno zaradi skodelice odločila spregovorit prijateljicam in kolegicam. Tema je občutljiva, vem. Pa vseeno. Presenetil me je njihov odziv in sicer. Nobena od njih si zadeve ne upa preizkusiti, čeprav se večini zdi super. Kup pomislekov. Tudi sama sem jih imela, pa vendar sem se odločila. Spomnim se, da sem si ob nakupu rekla, ok, reskiram 31,00€ pa da vidim. Konec koncev kolikokrat se nam zgodi, da toliko ali pa celo še več denarja zapravimo za druge stvari, ki jih morda obujemo/ oblečemo…samo 1x. Potem pa nam stojijo v omarah, jih podarimo ali celo zavržemo.

Nad skodelico pa sem bila in sem še vedno tako zelo navdušena. Nakup se mi je že povrnil, jaz pa skodelico še vedno pridno uporabljam.

Polona K.

Pri Lalicup gre za nas, za okolje. Vnetji ni več, srbečica je izginila, neprijetnega občutka v času menstruacije ni. Predvsem pa najbolj presenetljivo – menstruacija se mi konča cca. 1 dan prej. In ob tako šibkih, kot jih imam zadnje čase sama se mi resnično zdi neumno, da bi trošila za tampone in vložke.

Hana Š.

Veselimo se vsakega komentarja. :)

pišete nam lahko na info@lalicup.si

V košarici še ni izdelkov