Trgovina

brezplačna dostava
Ponavadi to ni v moji navadi, vendar, ko pa sem z nečim zelo zadovoljna, to moram povedati! Vse pohvale vam in temu izdelku - Lalicup menstrualni skodelici. Uporabila sem jo prvič, prebrala vsa vaša navodila trikrat in nimam čisto nobenih problemov. Lažje spim (ker me nič ne moti in se ne bojim, da bi se zbudila v mlaki krvi) in tudi lažje funkcioniram čez dan. Pa še dejansko zdaj vem koliko krvi izgubim. Zelo zadovoljna! Lp, Maja
Maja iz Ptuja
Menstrualno skodelico uporabljam že več kot 7 let, sedaj pa sem preizkusila tudi prvo slovensko menstrualno skodelico in moram reči, da sem več kot zadovoljna. Nisem mogla verjeti, da je lahko vstavljanje menstrualne skodelice še bolj enostavno, a vendar je. Ker je drugačna oblika skodelice, zadrži veliko več tekočine in še enostavnejša je za čiščenje. Velika sprememba je tudi ko skodelico praznim, saj se jo veliko lažje prime in potegne ven, kar je zelo primerno za nove uporabnice. Skratka z skodelico sem neskončno zadovoljna, ker mi je polepšala menstrualne dni. Zala
Zala iz Ljubljane
Pozitivno presenečena! Mislila sem, da me bo skodelica motila pri spanju, hoji in športu, vendar ni niti najmanj moteča, tako da tamponov sploh ne uporabljam več! Priporočam vsem, ki želijo, da jim menstruacija čim manj ovira normalno življenje!
Barbara iz Domžal
Tole je bilo superfajn. Nič ni teklo mimo. Vseeno sem si rekla, da počakam še nekaj menstruacij in vidim, ampak vedela sem, da je to najboljši nakup in daleč najboljša odločitev, ki sem jo sprejela. Popolno navdušenje!
Petra iz Ljubljane
Pri Lalicup gre za nas, za okolje. Vnetij ni več, srbečica je izginila, neprijetnega občutka v času menstruacije ni. Predvsem pa najbolj presenetljivo: menstruacija se mi konča kakšen dan prej. In ob tako šibkih, kot jih imam zadnje čase sama, se mi resnično zdi neumno, da bi trošila za tampone in vložke.
Katarina iz Kopra