Brezplačna dostava nad 50 €

EngENG

NI STRAHU, NI SKRBI in NI MADEŽEV med menstruacijo!

Imaš menstruacijo in ne upaš niti ven, kaj šele da bi šla na rekreacijo ali celo plavat?

Vedno iščeš toaleto in imaš cel kup težav pri uporabi  klasičnih higienskih pripomočkov?

Verjamem, da še vedno gledaš nazaj na stol, da ja ni vse krvavo od menstruacije ali pa hitiš na stranišče,

ker se ti zdi da vse teče mimo in večkrat preveriš, če je kakšni kapljici krvi uspelo priti na tvoje hlače?

Kaj pa telovadba? Kako bi lahko sproščeno in brez sramu uživala med rekreacijo med menstruacijo?

Vem, da ni prijetno, če se ne moreš sprostiti ter uživati v vsakem trenutku, zato je tu rešitev.

Še preden pa ti povem, zakaj je LaliCup, ki je obnorela že več kot 34.834 uporabnic, tako pomembna, naj se najprej predstavim.

Sem Mateja Kalin, ustanoviteljica Lalicup in moja zgodba o menstruaciji namreč ni bila najbolj prijetna.

Imela sem nemalo težav z močno menstruacijo. Nisem vedela, da obstaja rešitev za plavanje med menstruacijo; rešitev, da za mano v toaleti ne bo smrdelo po razkroju krvi; rešitev, da ne bi s prstom kazali name, ko je vložek prepustil; ter rešitev, da me ne bi bilo sram.

Sama skodelica je bila znana že od leta 1930, v Sloveniji pa je še kar ni bilo.

Zato sem najprej sem začela z uvozom tuje menstrualne skodelice, a sem hitro spoznala, da lahko naredim skodelico, ki bo ustrezala vsem ženskam, tudi  z zelo močnim menstrualnim tokom.

Tako je v naslednjih treh letih v sodelovanju s strokovnjaki, na podlagi moje osebne izkušnje in s pomočjo mnenj uporabnic nastala prva slovenska menstrualna skodelica LaliCup, ki je bila dodelana do popolnosti.

Moj cilj je zagotoviti vsem ženskam brezskrbne dni in udobnejše življenje v času menstruacije. Ta želja me vodi naprej in verjamem, da lahko tako v nekem majhnem, a vseeno pomembnem delu, spremenim svet na bolje.

Teja Perjet (CoolMamacita) o LaliCup skodelici:

x

Maja Grintal (pleasuremermaid) o LaliCup skodelici:

x

Mami na vrtu in kako do manj odpadkov.

x

Konec je vnetij, razdraženosti in izsušenosti nožnice!

Lalicup je najbolj enostavna, higienična in za telo naravna rešitev.

Po uporabi jo preprosto očistiš.

Eno LaliCup  lahko uporabljaš več let in vsak mesec prihraniš.

Hkrati varuješ okolje, saj na smetiščih zaradi tebe ne pristane gora klasičnih vložkov in tamponov.

STRAH JE ODVEČ!!

Te je morda strah pred novostjo?

Če se samo spomnim kako me je bilo strah pri skoku s padalom, vendar, ko sem skočila, je bilo zadovoljstvo nepopisno (in to je LaliCup).Skodelica se v tebi ne more izgubiti, saj je maternični vrat zaprt oz. je za buciko majhna odprtina, skozi katero skodelica ne more.

Kaj pa vstavljanje?

Da nadaljujem s prispodobami. 😛 Tako kot da bi prvič preizkusila leče namesto očal – ko se jih enkrat navadiš, je svoboda zagotovljena.Vidiš?Strah, predsodki in pomisleki glede uporabe LaliCup skodelice so povsem odveč.

Nikakor pa ne bodo odveč dodatni prihranek denarja, udobje, zdravje, čistoča, prispevek k ohranjanju okolja in predvsem svoboda, ki jo uporaba LaliCup omogoča vsem dekletom in ženskam – tudi tebi.

Kaj je pravzaprav LaliCup?

LaliCup je prva slovenska menstrualna šalčka narejena iz silikona za večkratno uporabo. Torej majhna, prilagodljiva skodelica, ki jo vstaviš v nožnico, kjer zbira menstrualno kri.

Nosiš jo lahko med raznimi aktivnostmi od spanja do plavanja. Zahvaljujoč visoki kapaciteti skodelice pa ti ni treba povsod najprej iskati stranišča, saj zagotavlja popolno zaščito več ur, tako da se lahko popolnoma sprostiš.

Kako razviti skodelico, ki bo dovolj mehka, da bo zagotovila popolno udobnost in dovolj trda, da se bo popolnoma odprla. Obenem pa mora biti dovolj velika, da bo zadovoljila tudi uporabnice z močnim menstrualnim tokom.

Pri prodaji in sami uporabi skodelice iz tujine sem naletela na več težav, … Zato sem v sodelovanje povabila strokovnjake in uporabnice, ki so nam pomagali razvijati optimalno LaliCup skodelico.

LaliCup ime menstrualne skodelice

Danes lahko z gotovostjo trdim, da smo razvile izdelek, na katerega smo izjemno ponosne in naše stranke so nad LaliCup navdušene.

Pred tabo je ČISTA, ZANESLJIVA IN UDOBNA – LaliCup

V času menstruacije bodi sproščena in samozavestna z udobno in zanesljivo menstrualno posodico Lalicup.

Vem, da se ti v glavi poraja cel kup predsodkov, ki ti preprečujejo, da bi poizkusila LaliCup, zato mi dovoli, da ti razložim:

 

 

 

LaliCup je skrbno zasnovana tako, da je enostavna za rokovanje brez madežev krvi na rokah, oblačilih ali tleh. Kri je gostejša od vode, tako da le ta ne bo špricala vsepovsod, Stene LaliCup so gladke in se jih z lahkoto splakneš z vodo.

Skodelico lahko hitro odstraniš tako, da stisneš za dno skodelice in jo izliješ direktno v školjko.

Uporaba LaliCup skodelice na javnih straniščih ni nič bolj zahtevna kot doma. Vsebino preprosto zliješ v straniščno školjko, skodelico pa očistiš s splakovanjem s pomočjo flaške vode kar nad straniščno školjko.

To zagotavlja, da je tudi uporaba na javnih straniščih preprosta, hitra in povsem higienična. V kolikor s sabo nimaš flaške z vodo, je dovolj, če skodelico obrišeš z blagimi intimnimi robčki, v skrajnem primeru pa tudi s toaletnim papirjem.

Menstrualne skodelice so zasnovane iz mehkega medicinskega silikona, da jih zlahka zložiš na manjšo obliko in vstaviš v nožnico brez neprijetnega občutka ali bolečin. Lahko si pomagaš tudi z lubrikantom.

Ob pravilni namestitvi skodelice sploh ne čutiš, saj se ta s pomočjo nežnega podtlaka varno in zanesljivo postavi na svoje mesto.

Tako se lahko med uporabo udobno in varno posvetiš športnim aktivnostim, potovanju, spanju in celo plavanju.

LaliCup pride v štirih velikostih in lahko zadrži več krvi kot klasični vložki ali tamponi, zaradi česar omogoča brezskrbnost na terenu in jo mnoge ženske uporabljajo kot okolju prijazno menstrualno alternativo.

Kaj pravi Nika Veger o LaliCup skodelici:

Nika: “LaliCup je ekološko bolj sprejemljiva kot običajni tamponi in vložki in ustvari velik prihranek. Je veliko bolj zdrava izbira od klasičnih tamponov in vložkov, ki so prepojeni s kemikalijami in pogosto povzročajo vnetja, ter ni bljak kot običajni tamponi ali vložki.

Dovolj pa je samo ena!”

Tisoče žensk prisega na LaliCup! Preberi kaj pravijo naše zadovoljne uporbnice:

mnenja uporabnic menja uporabnic LaliCup

Pri Lalicup gre za nas, za okolje. Že dolgo nisem bila s kakšnim produktom tako zadovoljna kot sem z Lalicup, vštevši vse nakupe, ki sem jih do sedaj opravila (ne samo povezanih z menstruacijo). LaliCup je nekaj čudovitega! Ker imam izredno močne menstruacije, sem v prvih dneh in nočeh bila vedno v strahu pred madeži, spala sem seveda na brisačah, nosila samo temne hlače itd. Zdaj imam končno svojo menstruacijo pod kontrolo in se počutim veličastno.

Tina Slabajna

Enkrat LaliCup, vedno LaliCup. Odkar jo uporabljam nimam več vnetji in srbečic, kar je bilo redno na spisku v času M. Ne glede na še tako naravne (in hudo drage) vložke. Bazen, morje, savna ni ovir. Ne izsuši sluznice in pri meni je bilo tako, da je po drugem ciklusu nisem niti več čutila. Vstavi se pa 1 2 3 ... Ma zakon je!

Veronika Kočevar

Želela bi povedati, na kratko, da je vaš izdelek nekaj NAJBOLJŠEGA na svetu od vseh stvari; čeprav uporabljam skodelico že dve leti sem še vedno totalno navdušena, vsak mesec. =) Želim vam milijone prodanih izdelkov!! Vse dobro še naprej.

Jasmina Turnšek

Čudovita skodelica! Zdrži mi zelo dolgo časa, enostavna za uporabo, ker je sploh ne čutiš in tudi čiščenje je zelo enostavno ter manj packasto kot menjava tamponov. Prejšnji vikend sem bila na morju, kjer sem brez težav hodila v vodo in se imela super, kljub menstruaciji. :D Da ne omenjam manjše obremenitve okolja in našega telesa z nevarnimi in škodljivimi sestavinami s katerimi so prepojeni tamponi in higienski vložki.

Aleksandra Šavel

Super zadeva...vse pohvale gredo tistemu, ki si je to izmislil. :-) Enostavna, praktična in res je ne čutiš. Zame je to res TOP zadeva, glede na to da tamponov sploh nisem marala. :-D Toplo priporočam! <3<3

Melita Peršič

Absolutno priporočam...skodelica je zelo enostavna za uporabo, med uporabo je sploh ne čutiš in tudi čiščenje je zelo enostavno in manj packasto kot menjava tamponov. Ful svoboden občutek, pozabiš, da si v tistih dnevih... Toplo priporočam, kolikor sem bila prej v dvomih, sem prepričana, da sem zase nabavila nekaj najbolj pametnega! ;)

Katjuša Reja

Ne samo da si svobodna in samozavestna med menstruacijo – tudi če imaš zelo močan menstrualen tok LaliCup ujame vse.

Cenejša alternativa klasičnim menstrualnim pripomočkom.

Skodelica z izredno veliko kapaciteto za zelo močan tok.

Okolju prijazna obstojna rešitev, ki jo lahko uporabljaš več let.

Primerna za plavanje in vse športne aktivnosti.

PRIMERJAVA LALICUP S TAMPONI IN VLOŽKI:

  • dolgoročno gledano ugodnejša rešitev
  • manj odpadkov, saj lahko eno skodelico uporabljate več let
  • kri ni izpostavljena zraku, kar pomeni manj neprijetnega vonja
  • ne povzroča suhosti in ne draži vaginalne sluznice
  • deluje kot vodni tampon, ki preprečuje vstop vode v nožnico
  • vaginalni pH in koristne bakterije ostanejo na mestu
  • več časa med praznjenjem
  • enostaven za uporabo – ob pravilni vstavitvi se skodelice ne čuti, mehak in elastičen pecelj pa omogoča enostavno in udobno odstranjevanje skodelice

PREDNOSTI LALICUP

Kako sploh uporabljati menstrualno skodelico in kako to izgleda?

Na sliki preveri kako enostavna je za uporabo.

LaliCup menstrualna skodelica ni bav-bav, tako da se res ni treba bati, saj je enostavna za uporabo.

Prav nič hudega ni, če boš med prvimi vstavljanji malce nespretna.

Pri vstavljanju skodelice ne potiskaš tako globoko kot tampon, zato jo spustiš že tik ob ustju, da se sama pozicionira na stene nožnice.

Kako vem, da je čas za praznenje LaliCup skodelice?
Menstrualno skodelico lahko nosiš do 12 ur. Vse je odvisno od tega, ali imaš močan tok ali ne. To pomeni, da skodelico lahko brezskrbno uporabljaš tudi čez noč.

Katero velikost izbrati?

Ker želimo brezskrbno življenje omogočiti prav vsem dekletom in ženskam, menstrualno čašic0 LaliCup ponujamo v 4 različnih velikostih:

S (majhna), M (srednja), L (velika) in XL (za visok maternični vrat) – da si prav vsaka izmed vas lahko najde svoje udobje in brezskrbno zaščito.

Najbolje da si ogledaš kar našo tabelo velikosti:

Kaj pa cena?

Menstrualne skodelice so stroškovno ugodnejše od tamponov in vložkov!
LaliCup investicija se ti povrne že v treh mesecih, skodelico pa lahko uporabljaš še leta po tem.

Ženska v svoji rodni dobi porabi 4000€ za vložke in tampone, odvisno od tega, kako dolga in močna je tvoja menstruacija.

Za naše stranke si želimo le najboljše, zato ti bomo k tvojemu naročilu dodale še priročno darilo. Torej: skodelica + darilo = že od 27,99€

KUPI
V košarici še ni izdelkov