LaliPack, paket skodelice in hlačk

39.00

Za popolno zaščito in brezskrbne dni LaliPack poskrbi.  V paketu najdeš zmagovalno kombinacijo nepremočljivih hlačk za menstruacijo LaliPanties in brezbarvno skodelico LaliCup.

Počisti

Opis

LaliPanties so kot običajno spodnje perilo; edina razlika, ki jo lahko opazite, je posebna plast za absorpcijo menstrualnega toka. Glede na moč vašega toka, spodnje hlačke morda ne bodo dovolj vpojne, zato verjamemo, da so LaliPanties in LaliCup odlična kombinacija. Hlačke so pralne zaradi česar so popolna okolju prijazna alternativa sanitarnim izdelkom za enkratno uporabo.

LaliCup je narejena iz medicinskega silikona, ki ne draži in ne izsuši vaginalne sluznice ter je primeren za občutljivo kožo, nagnjeno h glivičnim obolenjem ali alergijam. Ste kdaj pomislile, koliko denarja zapravite za tampone in vložke za enkratno uporabo! LaliCup lahko uporabljate več let, kar predstavlja okolju prijazno alternativo tradicionalnim menstrualnim izdelkom. Nosite jo lahko med raznimi aktivnostmi od spanja do plavanja. Zahvaljujoč visoki kapaciteti skodelice vam ni treba povsod najprej iskati stranišča, saj zagotavlja popolno zaščito več ur, tako da se lahko sprostite in uživate v trenutku, ne da bi vas skrbeli rdeči madeži na hlačah.

 

Dodatne informacije

Velikost

, , , , ,

Velikost LaliCup

, , ,

Morda vam bo prav tako všeč…

 • LaliPanties -rdeče nepremočljive hlačke s čipko

  LaliPanties -rdeče menstrualne hlačke s čipko

  14.22
  Izberite možnosti
 • Pralni bombažni vložek

  Pralni bombažni vložek

  4.995.80
  Izberite možnosti