Vaginalne krogljice

23.00

Joyballs kroglice- za barvito vadbo mišic medeničnega dna!

Enostavneza čiščenje in zelo preprosto se vstavijo. Z vsakim gibanjem, majhne kroglice dobro spodbujajo krepitev vaginalnih mišic v kratkem času. Kot dopolnilo k Joyballs kroglicam priporočamo lubrikant na vodni osnovi BIOglide.

• za krepitev mišic medeničnega dna
• dermatološko in klinično testirana
• popolnoma nenevarna in brez topil
• odlične koži prijazne lastnosti
• enostavna za čiščenje
• izdelana v Nemčiji

Počisti

Vaginalne krogljice za krepitev mišic medeničnega dna. Poskrbite za vaginalne mišice, saj je zdravje medeničnega predela izredno pomembno.

Krepitev vaginalnih mišic je priporočljiva predvsem pred in po porodu, seveda pa jih lahko uporabljate tudi zgolj za zabavo, npr. med opravljanjem vsakdanjih hišnih opravil ali med predigro. Z okrepljenimi vaginalnimi mišicami boste brezkrbno nosile menstrualno skodelico in spolni odnos bo tudi bolj intenziven, vaš partner pa bo prav tako navdušen nad tesnejšim občutkom.

Gre za eno ali dve povezani votli kroglici, znotraj katerih je še ena manjša kroglica, ki pri gibanju povzroča mehanske vibracije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vaginalne krogljice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pred vstavitvijo:
1. Temeljito si umijte roke z milom.
2. Kroglice operite s toplo vodo in milom.
3. Za lažjo vstavitev uporabite lubrikant na vodni osnovi.

Kako jih vstaviti:
Ko ste očistili in pripravili kroglice, se prava zabava lahko začne.
1. Lezite v udobnem položaju.
2. Počasi in vztrajno vstavite prvo in nato še drugo kroglico.
3. Kroglice v nožnico potisnite čim globje in skoraj vertikalno. Joy balls kroglice imajo na koncu »zanko« s katero si pomagate pri odstranjevanju.
Vadba:
S pomočjo mišic medeničnega dna, zadržite Keglove kroglice v sebi. Vadba naj na začetku traja nekje do deset minut do dvakrat dnevno. Ko pa kroglice lahko v sebi zadržite brez problema, počasi povečajte čas trajanja vadbe.
Če se vam zdi, da kroglice silijo ven oz. je prva kroglica vidna zunaj vaginalne odprtine, jih nežno potisnite globlje v nožnico in nadaljujte z vadbo.
Občutek vaginalnih kroglic v telesu se razlikuje od osebe do osebe, vendar je na splošno to neboleč občutek, ki se običajno okrepi z gibanjem.

Kroglic ne uporabljajte v primeru nožničnega vnetja in med menstruacijo. Pred uporabo kroglic po porodu, se najprej posvetujte s svojim ginekologom.

Ob pravilni uporabi, Joy Balls kroglice zdržijo do pet let.

Morda vam bo prav tako všeč…

  • velikosti menstrualne skodelice

    LaliCup – rdeča – M

    29.00
    Dodaj v košarico