Kakšna je prava vpojnost zame?

Izbira pravilne vpojnosti menstrualnih hlačk je ključnega pomena za brezskrbno izkušnjo brez puščanj in udobja.

Menstrualne hlačke so spremenile način, kako gledamo na okolju prijazne menstrualne izdelke.

Nič več nerodnih vložkov ali tamponov za enkratno uporabo – samo obleci svoje modne in udobne menstrualne hlačke, ki bodo opravile svoje delo brez puščanja!

Toda izbira pravilne vpojnosti je ključnega pomena za brezskrbno izkušnjo brez puščanj in udobja.

Tipi vpojnosti:

Menstrualne hlačke pridejo v različnih nivojih vpojnosti, in pomembno je vedeti, katera je popolna za tvoje potrebe. Tukaj je hiter pregled:

 Blaga vpojnost: Idealna za dni s šibkim menstrualnim tokom ali kot rezervno sredstvo pri uporabi drugih izdelkov kot je menstrualna skodelica. Te hlačke lahko običajno zadržijo od 1 do 2 tampona tekočine.

V tej kategoriji boš našla naše sive in rdeče LaliPanties.

Zmerna vpojnost: Izbira za povprečen mensturlani dan. Te hlačke lahko zdržijo približno 2-3 tamponov krvi.

Močna vpojnost: Izjemno vpojne hlačke, ki lahko zadržijo od 3 do 4 tampone tekočine. Moč teh hlačk bo najbolj očitna med najmočnejšimi menstrualnimi dnevi.

V tej kategoriji boš našla naše črne LaliPanties in menstrualne hlačke z zabavnimi vzorci.

Izbira prave vpojnosti:

• Poznavanje cikla: Spremljaj svoj menstrualni ciklus in prepoznaj vzorce svojega menstrualnega toka. Razumevanje svojega telesa je ključno za izbiro pravilne vpojnosti.

• Uporaba različnih vpojnosti: Popolnoma v redu je, če imaš hlačke različnih vpojnosti v svoji zbirki. Blago vpojnost uporabi za lažje dni in močno vpojnost, ko stvari postanejo intenzivnejše.

• Udobje je na prvem mestu: Izberi tiste hlačke, s katerimi se počutite najbolj udobno. Morda to poemni višjo vpojnost za dodaten mir, tudi v šibkejših menstrualnih dneh.

Zabavne dejstva o menstrualnih hlačkah:

 1. Modne: menstrualne hlačke najdeš v različnih slogih in barvah, zato lahko izgledaš modno vse dni v mesecu.
 2. Sladko spanje: Hlačke z močno vpojnostjo so idealne za nočno uporabo, zato lahko uživaš v sladkih sanjah brez prekinitev.

Mnenje naše zadovoljne stranke:

“Nedavno sem prvič preizkusila črne menstrualne hlačke. Sprva sem bila skeptična in sem potrebovala kar nekaj časa za nakup, vendar so zame spremenile celotno menstruacijo. Nič več nelagodja ali puščanj pa še okolju prijazne so.”

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  LALI NOVIČKE
  S TABO ŽELIMO OBČASNO DELITI CELOVITE INFORMACIJE NA TEMO MENSTRUACIJE, DRUGE VSEBINE ZA ZDRAVO IN AKTIVNO ŽIVLJENJE TER POSEBNE PONUBE O KATERIH BOŠ OBVEŠČENA PRVA.
  Strinjanje s pogoji*
  0
   0
   Vaša košarica
   Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino
    Calculate Shipping