Moja skodelica pušča – zakaj?

Po dneh razmišljanja si se končno odločila, da si kupiš LaliCup skodelico. Hura, dobrodošli v klubu! ? Toda po nekaj poizkusih na spodnjicah še vedno opaziš kapljico krvi ali dve … in, če sem iskrena, nič ni tako nadležnega kot nenehno pogledovanje za krvavimi madeži. Se strinjaš?

Bi torej morala izgubiti zaupanje v skodelico in jo preprosto vreči v smeti? Absolutno ne! Puščanje je zelo enostavno odpraviti, ko ugotoviš pravi razlog.

slika: N.Veger

Največji razlogi za puščanje skodelice so:

Si nova uporabnica, ki potrebuje le nekaj vaje.

Skodelica je premajhna. Pri nakupu menstrualne skodelice je potrebno upoštevati nekaj dejavnikov: si že rodila, se redno ukvarjaš s športi, ki okrepijo mišice medeničnega dna, si že spolno aktivna …

Skodelica ni pravilno vstavljena. LaliCup skodelica se bo, ob pravilni namestitvi, samodejno namestila na vaginalne mišice. Če se skodelica ni popolnoma odprla in še vedno pušča, ti predlagam, da poizkusiš drugo tehniko vstavljanja. Najpogostejše si lahko ogledaš tu.

Višina materničnega vratu. Če maternični vrat leži nizko, priporočam manjšo velikost skodelice. V nasprotnem primeru, ko se materničnega vratu ne moraš dotakniti s prstom, pa predlagam model XL, ki je bil ustvarjen ravno s tem namenom.

slika: N.Veger

Ti vseeno ne uspe in bi rada odnehala?

Razumem, človek se lahko spopade le z določenim številom neuspelih poizkusov. Predlagam, da skodelico za dan ali dva pospraviš v toaletno torbico in ponovno poizkusiš kasneje, saj zares verjamem, da ti bo uspelo. Med tem časom pa lahko stestiraš še kakšno od drugih alternativ, ki jih ponujamo v naši trgovini (pralni vložki, menstrualne hlačke …).

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  LALI NOVIČKE
  S TABO ŽELIMO OBČASNO DELITI CELOVITE INFORMACIJE NA TEMO MENSTRUACIJE, DRUGE VSEBINE ZA ZDRAVO IN AKTIVNO ŽIVLJENJE TER POSEBNE PONUBE O KATERIH BOŠ OBVEŠČENA PRVA.
  Strinjanje s pogoji*
  0
   0
   Vaša košarica
   Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino
    Calculate Shipping