Pogosti zadržki pred uporabo skodelice

Pogosti zadržki se največkrat pojavljajo pri:

  vstavljanju, ki naj bi bilo neprijetno in boleče
uporabnost med aktivnim preživljanjem časa in v času spanja
– sami odstranitvi skodelice, po kateri naj bi bilo vse krvavo, sploh ko jo hočemo izprazniti v javi toaleti.

Prav te zadržki in dolgoletne navade predstavljajo določen strah pred menjavo tamponov in vložkov za LaliCup0(0%), čeprav bi to pomenilo spremembe na boljše, zato je prav da se jih znebimo in poskrbimo za brezskrbne dni.

Stran s predosdki


predsodek #1: boleče vstavljanje
Menstrualne skodelice so zasnovane iz mehkega medicinskega silikona in to tako, da jih zlahka zložimo na manjšo velikost in posledično vstavimo v nožnico. Obstaja ogromno število prepogibov, ki ti bodo omogočili vstavljanje brez neprijetnega občutka ali bolečin. Prav tako ni moteča sama nošnja, saj skodelice ob pravilni namestitvi sploh ne čutimo.


predsodek #2: šport in spanje
Skodelice se s pomočjo nežnega podtlaka varno in zanesljivo zasidrajo na svoje mesto, tako da se lahko med uporabo udobno in varno posvetiš športnim aktivnostim, potovanjem, spanju in celo plavanju, saj jo lahko uporabljamo kot vodni tampon, ki preprečuje vdor vode v nožnico.

predsodek #3 odstranjevanje skodelice:
Oblika skodelic in luknjice pri vrhu zagotavljajo varno in zanesljivo zbiranje krvi med nošnjo. Tako lahko skodelico brez polivanja hitro odstraniš s stiskom dna skodelice. Prav tako je odvečna skrb pri praznjenju skodelice na javnih straniščih. Vsebino zliješ v straniščno školjko, skodelico pa očistiš s splakovanjem s stekleničko vode nad straniščno školjko ali pa si pomagamš s čistilnim robčkom.

Torej preprosto, hitro in povsem higienično – LaliCup.

  1. […] Zadržki so odveč! […]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

LALI NOVIČKE
S TABO ŽELIMO OBČASNO DELITI CELOVITE INFORMACIJE NA TEMO MENSTRUACIJE, DRUGE VSEBINE ZA ZDRAVO IN AKTIVNO ŽIVLJENJE TER POSEBNE PONUBE O KATERIH BOŠ OBVEŠČENA PRVA.
Strinjanje s pogoji*
0
    0
    Vaša košarica
    Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino
      Calculate Shipping