Potovanje med menstruacijo – ne hvala! Ali pač?

Med potovanjem sem dobila menstruacijo; kaj pa sedaj?

Med potovanjem sem dobila menstruacijo; kaj pa sedaj?

Vse vemo, da v tistih dneh potovanje ni najbolj prijetno niti priročno. Ampak malo nelagodja nas pa res ne bo ustavilo! Kajne? Priznam, da to ni ravno zavidljiva situacija, a so v zadnjih nekaj letih menstrualne skodelice postale odlična alternativa za vse ženske, ki obožujejo potovanja, tako da lahko menstrualne “tegobe” med potovanjem hitro rešimo.

Tudi pri krajših potovanjih različni menstrualni produkti zavzamejo kar nekaj prostora v kovčku, ker pa je LaliCup na voljo v priročni torbici, ga lahko skupaj s ščetko in zobno pasto preprosto date v toaletno torbico. Voilà pakiranje menstrualnih produktov je končano.

Pred kratkim sem potovala v Belgijo. Sicer na koledarčku ni bilo rdeče kapljice, a sem vseeno vzela LaliCup, saj, kot sem napisala zgoraj, v prtljagi ne zavzame praktično nič prostora in lahko zdrži tudi do 12 ur, tako da mi ne bi bilo treba iskati stranišč na vsakem kotičku. S sabo pa vedno vzamem tudi menstrualne hlačke. Na potovanjih jih preprosto zamenjam za navadne spodnjice, saj so res udobne.

Tako da pravilo za naslednjič: dokumenti – imam, obleke – imam, LaliCup – imam. Sedaj pa novim dogodivščinam naproti.
Kam boš pa ti potovala med naslednjimi počitnicami?

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  LALI NOVIČKE
  S TABO ŽELIMO OBČASNO DELITI CELOVITE INFORMACIJE NA TEMO MENSTRUACIJE, DRUGE VSEBINE ZA ZDRAVO IN AKTIVNO ŽIVLJENJE TER POSEBNE PONUBE O KATERIH BOŠ OBVEŠČENA PRVA.
  Strinjanje s pogoji*
  0
   0
   Vaša košarica
   Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino
    Calculate Shipping