Uživaj v poletnih počitnicah z Lalicupom!

V Lali ekipi smo že v nizkem štartu z dopustom. Pa ti? Ko se temperature dvigajo in se oblikujejo načrti za počitnice, menstruacija lahko velikokrat nepiračakovano prekiraža načrte. A brez skrbi, z menstrualna skodelica Lalicup na pomoč prihiti!

Zakaj bi dovolila, da menstruacija prepreči vso zabavo in dogodivščine? Z Lalicupom se boš počutila svobodno in samozavestno tudi med poletnimi eskapadami.

Zakaj je Lalicup popolna menstrualna skodelica za poletne počitnice:


Zanesljiva zaščita pred puščanjem: Poslovi se od puščanja, celo med najbolj divjimi poletnimi aktivnostmi! Lalicup je zasnovana tako, da zagotavlja maksimalno zaščito in preprečuje neprijetne kapljice. Tako lahko brez skrbi plavaš, igraš odbojko na plaži ali raziskuješ nove pohodniške poti.

Celodnevna udobnost: Vem, kako pomembno je, da se počutit udobno v svoji koži, še posebej med poletnimi počitnicami. Lalicup skodelica je izdelana iz visokokakovostnega medicinskega silikona, ki je izjemno mehak in prilagodljiv, kar zagotavlja udobno prileganje skozi ves dan. Pozabila boš, da skodelico sploh nosiš!

Čas med praznjenjem: Ne glede na to, ali lenariš na tropski plaži ali se odpravljaš na pustolovsko pohajkovanje, ti Lalicup daje svobodo, da greš, kamor ti srce poželi. Ni ti treba skrbeti za zalogo nerodnih vložkov ali tamponov – preprosto vzemi svoj kompaktni Lalicup, ki pride v priročni torbici in pripravljena si na kakršno koli poletno dogodivščino! Skodelica pa ima tudi večjo kapaciteto, tako da ti ne bo treba na vsakih par ur iskati stranišča.

Okolju prijazno: Si vedela, da je Lalicup odličen ne le za tvoje osebno udobje, ampak tudi za okolje? Z izbiro menstrualne skodelice ustvarjaš pozitiven vpliv z zmanjšanjem odpadkov, ki jih povzročajo menstrualni izdelki za enkratno uporabo. To je majhen korak k bolj zeleni, trajnostni prihodnosti!

Prihrani: Si želiš še več denarja za tvoje poletne advanture? Z Lalicupom ni več mesečnih stroškov za menstrualne izdelke, saj je ena skodelica uporabna do 5 let. Predstavljaj si ves dodatni denar, ki ga boš prihranila in imeli za spontano sladoledno razvajanje ali moderni plažni dodatek!
  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  LALI NOVIČKE
  S TABO ŽELIMO OBČASNO DELITI CELOVITE INFORMACIJE NA TEMO MENSTRUACIJE, DRUGE VSEBINE ZA ZDRAVO IN AKTIVNO ŽIVLJENJE TER POSEBNE PONUBE O KATERIH BOŠ OBVEŠČENA PRVA.
  Strinjanje s pogoji*
  0
   0
   Vaša košarica
   Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino
    Calculate Shipping